Menu

Våra fastigheter

Våra fastigheter i centrala Malmö lämpar sig bra för många olika typer av verksamheter. Idag är våra hyresgäster allt från små till medelstora företag, utbildningsföretag och organisationer samt hobby- och professionella musiker. Nedan kan du hitta den lokal som passar just dig bäst.

Hamnpaviljongen exteriör och ett läge precis vid vattnet

Hamnpaviljongen

På Hamnpaviljongen hittar du Malmös kanske vackraste kontorshotell med ett läge precis vid vattnet. Ett flexibelt coworking space med fasta såväl som virtuella kontorsplatser, placerat i Malmös nya och expanderande stadsdel Nyhamnen. Hyr ett skrivbord med saltstänk idag!

Läs mer om Hamnpaviljongen
Jörgen Kocksgatan 65 exteriör och vacker fasad

Jörgen Kocksgatan 65

På Jörgen Kocksgatan, ett företag- och musikcentrum i centrala Malmö, frodas unga och kreativa företag i våra flexibla kontorslokaler samt ljusa och trevliga kontorshotell. Här finns även ett stort kluster av musiker i våra många och bra replokaler samt inspelningsstudios.

Läs mer om Jörgen Kocksgatan

Annelundsgatan 55

Med sin höga takhöjd lämpar sig våra lokaler på Annelundsgatan perfekt för kreativa verksamheter. Här hittar du även moderna och ljudisolerade replokaler. Fastigheten har över tid formats till ett centrum för utbildning och musik med ett perfekt läge nära centrum i Malmö.

Läs mer om Annelundsgatan